dimecres, 8 de juny del 2016

De verde va la cosa...


I així acaba la nostra petita experiència en aquest gran projecte. Encara no ens podem creure que acabi, ho trobarem molt a faltar. Coses com decorar les nits temàtiques, lluitar contra la nina per enganxar-li el braç, fer que no li caigui la perruca i esclatar de riure amb les converses amb el Ricky... En definitiva, l’enyorança serà enorme. Esperem que tingueu un feliç estiu i que tireu endavant només com vosaltres sabeu!

Ricky: Gràcies per aquests dos trimestres increïbles, on hem après i on també ens has ensenyat en què podem intervenir en l’àmbit social i laboral a l’entorn d’Apadis. Esperem que t’ho passis molt bé amb la nina sense braç i amb els teus cactus. Una forta abraçada i a veure quan quedem per jugar a la GameCube ;).

Aitor: Ja hem vist que estàs molt trist per la derrota de l’Athletic a l’Europa League i perquè marxem, però esperem que no ploris molt i aconsegueixis el teu somiat carnet de conduir, perquè estem segurs que quan te’l treguis ens vindràs a buscar. Una bona abraçada, i a veure quan anem a berenar junts!

Vero: Ja sabem que ha estat un període difícil sense la Montse, però tot i que ella no hi era, t’ho has sabut currar i amb molt d’esforç ens has preparat les nostres tardes al centre. Gràcies per la teva ajuda i per com ets amb nosaltres, esperem que tinguis sort i siguis molt feliç.

Imma: Imma, et volíem agrair tot el que has fet , donar-te les gràcies per la teva “immaginació” i per com has acollit en aquest projecte tant als nous com els que ja hi havíem vingut l’any passat. Moltíssimes gràcies per ser com ets amb nosaltres i esperem que el teu projecte continuï endavant.

Agraïm al Marc Nieto (alumne de 4rt del Col·legi l'Estel) la seva col·laboració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada