dimarts, 3 de març del 2020

Nou esport, noves experiències!

Cinc de la tarda. Acabem l'escola emocionats i emocionades perquè comencem la nostra aventura a APADIS. Comencem a caminar en direcció Can Prat, a mesura que ens apropàvem al pavelló els nervis i la incertesa augmentaven. Ens vam perdre per la zona, ja que gairebé no sabíem on estava el pavelló i vam haver de posar el GPS.

Ja véiem el pavelló, eren les 5:35 de la tarda. Vam arribar massa d'hora i vam aprofitar per parlar de tot el que sens passava pel cap. Entrem per la porta i ja els veiem, vam apropar-nos a parlar amb ells encara que al principi estàvem nerviosos, no sabíem com actuar i ens feia vergonya. Parlàvem entre nosaltres, fins que se'ns va apropar una usuària del grup i ens va començar a parlar. Després d'això ens vam obrir una mica més, vam apropar-nos als entrenadors, els quals ens van dir el que havíem de fer. Férem un petit joc per conèixer-nos millor entre els grups. Quan vam acabar ens sentíem molt bé amb nosaltres mateixos pel simple fet d'haver ajudat a fer un esport a persones que realment ho necessitaven i aquells nervis que hi havia al principi a poc a poc van anar desapareixent.

Aquell primer dia va ser el principi d'una nova experiència que continuarà durant un any, un any ple d'aventures noves i inoblidables❤😃.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada