dimecres, 8 de juny del 2016

Fins aviat, APADIS!


Bé doncs, ja s’ha acabat. Han estat uns mesos fantàstics. Cada dues setmanes, el dilluns després de l’escola, marxàvem cap a Bellavista i marxàvem cap a Apadis. Allà ens trobàvem amb:

- Oriol: Segueix amb el canal i seràs un gran Youtuber.

- Francisco: Gràcies per acollir-nos tan bé, esperem veure't per Granollers!

- Núria: Gràcies per ajudar-nos quan ho necessitàvem i tenir paciència quan no sabies com treballar a l'ordinador. Bon estiu!

- Alicia: Gràcies per tenir tanta confiança amb nosaltres fins al punt de demanar-nos les coses més insignificants. Esperem veure't l'any que ve. Fins aviat!

- Noemi: Encara que ets molt tímida, gràcies per parlar amb nosaltres quan ho necessitàvem. Bon estiu!

- Patri: Gràcies per ser tan carinyosa amb nosaltres i simpàtica quan entràvem per la porta!

- Arnau: Has estat molt acollidor aquests sis mesos. Sabem que no t'agrada que el Madrid hagi guanyat la Champions, però no estiguis trist que tot continua. T'apreciem molt!

- Mònica: Encara que no hem tingut gaire temps per conèixer-nos, has estat molt oberta amb nosaltres i no has tingut problemes a l'hora de necessitar ajuda. Segueix així!

- David: A mesura que ha passat el temps, t'has obert més amb nosaltres i hi has dialogat sense problemes. Fins una altra!

- Albert: Has estat molt simpàtic i graciós amb nosaltres. Esperem que passis un bon estiu!
 
- Esteve: Gràcies per acollir-nos i fer tanta broma amb nosaltres. Esperem que algun dia et treguis el carnet de conduir. Confiem en tu!

- Javi: Gràcies per jugar amb nosaltres a l'ordinador i col·laborar amb els altres en la nostra acollida. Passa un bon estiu guapo!

- Vicens: Sabem que t'encanta la música actual i que no feies una altra cosa a l'hora d'informàtica. Esperem veure't aviat!

- Nadir: Gràcies per acollir-nos i ser tan amigable amb nosaltres. Els tres et desitgem un bon estiu!

- Jose Maria: Ja no està a Apadis, però és un home que ens va ajudar molt en el començament, ens va agradar molt el temps que va estar a l'Associació.

- Vero: Ens has ajudat molt en la nostra integració a Informàtica, i en general, en l'acolliment dins l'associació. Sabem que no ha estat un any fàcil, ja que no hi havia la Montse, però heu treballat súper bé i quasi no hem notat l'absència.

- Imma: Gràcies per l'oportunitat que ens brindes, esperem que estiguis tan satisfeta de la nostra feina com nosaltres i, igual que la Vero, ens has estat de gran ajuda en la integració. Moltíssimes gràcies!

Hem passat molt bones estones a l’associació. Moltes gràcies per deixar-nos participar. Ens ho hem passat molt bé i esperem veure-us l’any que ve.

Fins Aviat!

4 comentaris:

  1. Moltes gracias per tot ho que heu fet per nosaltres estem mola agreits sou molt simpatics hos esprem que vingeu mes vegades.NURIA

    ResponElimina
  2. Gracies també a vosaltres per les clases que hem fet junts. Fins un altre!!!

    ResponElimina
  3. Gracias por todo lo que me habéis enseñado!!

    ResponElimina
  4. Gracies per ajudar-nos.

    ResponElimina