dimecres, 8 de juny del 2016

Teràpia amb gossos

Aquí acaba el curs i això implica acabar Connexió Apadis per aquest any. Ha estat un curs ple d'aventures, emocions i diversió, però recordeu: no és un adéu, sinó un fins aviat!-Esteve: Gràcies per controlar els gossos quan entràvem per la porta i fer-nos riure tant. Fins aviat!
 
- Patri: Gràcies per ser positiva i alegre encara que els gossos no ens fessin cas. Ens veurem aviat!
- Nadir: Gràcies per ajudar-nos a tenir una relació més estreta amb els gossos i amb vosaltres.
 
- Sílvia: Gràcies per fer-nos tant riure i companyia quan els gossos ens deixaven soles. Et trobarem a faltar!

- Àlex: Gràcies per treure’ns una rialla quan sabíem que marxaríem i que mai més tornaríem. T'estimem molt!

- Edu: Gràcies per fer-nos riure a la furgoneta amb les teves bromes quan el trajecte es feia avorrit i llarg. Ja ens veurem!

- Noemí: La teva mirada silenciosa és trencada pel teu somriure contagiós, ets genial! Fins aviat!

- Javi: Gràcies pel teu entusiasme i la teva alegria contagiosa. La Fosca et deu trobar molt a faltar! I nosaltres també ho farem!

- Pares de l'Arnau: La vostra ajuda ha estat genial perquè gràcies a vosaltres hem pogut estar bé amb els usuaris. Moltes gràcies!

- Marta: La teva presència ha estat indispensable ja que sabies ajudar-nos amb els gossos i indicar-nos els passos ideals. Gràcies!

- Guifré i Ferran: Al igual que la vostre mare, la Marta, ens heu ajudat molt i heu donat un toc de gràcia en aquesta experiència. Moltes gràcies!

- Vero: Des del primer dia ens has ajudat en qualsevol cosa i sempre has sabut arreglar els problemes d'una manera especial i alegre. Sempre t'estarem agraïdes!

- Imma: Al igual que la Vero, has estat de molta ajuda per a nosaltres i també ens has fet riure encara que hagués plogut en un dia de gossos. Moltíssimes gràcies
 
Moltes gràcies a tots i a totes, i fins aviat!!

3 comentaris: