Qui som?

APADIS és una entitat que va iniciar la seva activitat i actuació l’any 1994, mitjançant el servei de lleure especialitzat per a persones amb discapacitat i els seus familiars. Anys més tard la seva seu es va traslladar al municipi de Les Franqueses del Vallès possibilitant una atenció sistèmica a moltes famílies i persones amb discapacitat.

Gràcies a suport i iniciativa de moltes persones, l’entitat APADIS ha pogut desenvolupar nombrosos programes i projectes sense ànim de lucre.

Som una gran família, un centre integrat per professionals amb prestigi i gran qualitat humana. Un centre de referència.


El COL·LEGI L'ESTEL és una escola privada-concertada d’una sola línia des de P-3 fins a 4t d’ESO amb més de 40 anys d'història. Està situada al centre de Granollers i, des de fa anys, implicada activament en el dia a dia de la ciutat i de la comunicat educativa de Granollers. 

Des del curs 2011-12, l'escola ha començat un procés de renovació en el qual s'ha volgut donar una nova visió educativa que fusioni tradició i innovació. L'Estel és una escola compromesa amb la formació i el nostre mètode d'ensenyança es basa en l'aplicació pràctica dels coneixements adquirits i l'atenció personalitzada del nostre alumnat, per a una millor assimilació dels continguts curriculars. 

La nostra escola és una escola que s'adapta a les necessitats socials de cada moment, renovant-se constantment per oferir les metodologies i eines més novadores, sempre buscant l'excel·lència educativa. Som una escola catalana, europea i del món, que integrem l'ús dels idiomes (català, anglès i alemany), com a un element clau, que forma part del dia a dia del nostre centre. Amb el nostre Projecte educatiu en Mitjans Audiovisuals de Comunicació (PEMAC), acostem les noves tecnologies de la comunicació i la informació al nostre alumnat, per facilitat l'aprenentatge mitjançant l'ús d’eines tecnològiques que els facilita la interacció amb l'aprenentatge de les matèries. 

Tal i com consta en el Projecte Educatiu de Centre (PEC), a la nostra escola entenem l'educació com a procés integral basat en una tasca d'humanització a través de la qual es pretén desenvolupar la personalitat de l'alumne, desvetllar-li la creativitat, formant-lo en l'exercici de la llibertat i tolerància. Volem proporcionar les habilitats bàsiques per a aprenentatges posteriors, tenint davant uns valors que comprometen la vida: veritat, justícia, amistat, pau... Volem formar persones lliures, crítiques, creatives i sempre en una atmosfera d’optimisme i benestar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada