Connexió APADIS


Connexió APADIS és un projecte de Servei Comunitari, amb metodologia APS (Aprenentatge i servei) que impulsa el Col·legi l’Estel i que està adreçat a la Fundació i Associació APADIS de Les Franqueses del Vallès, comptant amb la col·laboració del Departament d'Ensenyament. Es desenvoluparà a partir dels continguts de determinades matèries curriculars i, especialment, des del seu Projecte de Centre (PEMAC), que treballa els mitjans audiovisuals i de comunicació.

Per la seva part, APADIS és una entitat que treballa en diversos programes i projectes sense ànim de lucre, especialment adreçats a persones amb discapacitat intel·lectual, amb l’objectiu d’integrar-los social i laboralment. Aquests programes no es podrien portar a terme sense la col·laboració dels voluntaris i voluntàries que cada dia presten els seus serveis de forma altruista a l’entitat.

Creiem, doncs, que educar al nostre alumnat en els valors de la igualtat, els drets i les oportunitats sense discriminació és essencial per a la seva construcció de valors i el seu creixement personal. Arribats a aquest punt, i amb la motivació i il·lusió necessària per afrontar aquests reptes, ens proposem col·laborar amb APADIS en els projectes i activitats per assolir aquests objectius.

1 comentari:

  1. Hola que paseu un bon estiu fins al setembre, una abraçada!!

    ResponElimina