divendres, 18 de març del 2016

Una experiència per llepar-se els dits!

Cinc vegades aquest trimestre col·laborant amb APADIS! Hem fet de tot, des de ajudar al Gato, decorar-lo per les nits temàtiques, aprendre a organitzar-lo fins a sentir que en formem part, una gran forma d’entrar al món laboral. També hem après a treballar amb grans persones que ens han ajudat a integrar-nos en aquest meravellós projecte, amb elles hem viatjat a l’Índia, a Grècia i a França, on hem descobert diversos tipus de menjars tradicionals a partir de la seva cultura i estil de vida.

Hem passat molt bones estones amb els usuaris i voluntaris d’APADIS, compartint partides de futbolí i converses als sofàs. Ens ho hem passat genial filosofant sobre la vida i diferents temes, que anaven sortint a mida que passava el temps i allargàvem la conversa. Tot això ens ha vingut perfecte, perquè APADIS ens ha ajudat a conèixer-nos millor a nosaltres mateixos i als nostres companys, tan de l’escola com del centre. 

Aquest projecte no acaba aquí, encara falta tot un trimestre. Ja estem contant els dies per tornar-hi, i seguir donant guerra. No falta res per veure’ns de nou, prepareu-vos per la nostra tornada, perquè junts serem tot un show. 

Gaudiu les vacances i descanseu, no importen les estances si en nosaltres penseu!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada