dimarts, 11 de juny del 2019

Quina pena, ja marxem!

El passat dijous 30 de maig vam anar al Gato Verde com el nostre últim dia.

Quan vam arribar estàvem molt tristes perquè no volíem que s'acabés, ha estat una experiència nova per nosaltres que ens ha resultat molt agradable. Durant tot el període d'estada, hem realitzat activitats molt diferents però molt divertides cadascuna d'elles, i això ens ha fet crear un sentiment d'agraïment per tot el temps que ens han dedicat i l'atenció que ens han tingut.

En el nostre últim dia, no hi havia molta cosa a fer, per tant ens vam oferir a ajudar en el que fes falta i vam haver de realitzar l'inventari de tots els productes, begudes i aliments que es podien trobar a l'establiment. Va ser una feina molt esgotadora, ja que hi havia  molta quantitat de productes per anotar. Seguidament vam començar a construir un hortet petit per les espècies necessàries per cuinar a la cuina. No teníem cap mena d'eina, però amb una mica d'esforç ho vam aconseguir.

I per últim, ens van fer un petit detall a l'hora de marxar, cadascuna de nosaltres va obtenir un peluix molt cuqui i un pot amb xuxes.

Esperem poder tornar a repetir l'experiència una segona vegada.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada