dimecres, 11 de febrer del 2015

Fem musicoteràpia!

Va ser espectacular! La Montse, una voluntària, ens va rebre i ens va portar a una sala, on ens vam assentar esperant començar emocionadíssims. Més tard, l’Imma (la directora de l’associació) ens va donar una carpeta amb tot el que faríem durant tot el curs, i els seus correus electrònics per si teníem qualsevol dubte, enviar-los un email. 

A continuació, ens van comunicar que havien passat els reis mags i que nosaltres érem els encarregats d’embolicar els regals i donar-los-hi. Va ser una manera molt divertida de començar la primera sessió que seria una gran tarda per ells i per nosaltres! Vam entrar cadascun amb un regal i els seus rostres, transmetien emoció i felicitat; i ens vam presentar. Després, ens vam asseure intercalats amb ells. 

Una guitarra, un piano, unes panderetes, uns bongos, uns xilòfons... això és el que es van trobar els usuaris d’ APADIS i van quedar bocabadats. Estaven tan emocionats que van començar a tocar els instrument i a preguntar: “com es toca això?” o “com es diu aquest instrument?” I entre la monitora i nosaltres els vam ajudar. 

Aquest va ser el dia esperat! I així vam acabar el primer dia de connexió APADIS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada