divendres, 21 d’abril del 2023

ENTREVISTES AMB ELS USUARIS


A nosaltres ens va tocar monogràfics i vam començar el dilluns 6 de març. El primer mes vam parlar del Periodisme i vam fer una activitat relacionada amb les entrevistes.

Quan vam arribar estàvem força nervioses i ens feia per entrar soles perquè no coneixíem el lloc, però una vegada ja era l'hora i vam entrar ens va tranquil·litzar veure una cara coneguda, l'Axel un alumne de 4t del col·legi L'Estel. Al principi tothom ens va preguntar que qui érem i què fèiem allà, els hi vam explicar una mica i vam esperar que vingués l'Ainhoa. Un cop va arribar l'Ainhoa, ​​abans de començar amb l'activitat ens vam presentar tots per coneixents, després va fer l'explicació sobre l'entrevista amb alguns vídeos d'acompanyament i per últim ens vam separar per grups de quatre amb els quals havíem d'entrevistar algun integrant. En el cas del grup de la Maria Marfil van entrevistar al Pablo, un noi que li agrada molt la música. I en el cas del grup de la Mireia López ella va ser l'entrevistada, que li van fer preguntes de diversos temes.

En acabar l'activitat va venir el nostre professor Joanfer a fer-nos fotos i a veure què tal anàvem, un cop acabada l'activitat el Joanfer i l'Imma ens van preguntar per la nostra primera experiència, pregunta a la qual vam respondre que ens ho havíem passat bé, encarar que el principi va ser incòmoda, ens agradaria tornar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada