divendres, 14 d’abril del 2023

NOSALTRES, SILUETES FEMENINES

 El servei comunitari és una activitat que nosaltres, la Maimouna, la Fàtima i l'Anna, vam poder gaudir a partir de la nostra visita a la Fundació APADIS per realitzar amb algunes usuàries un programa d'autonomia.

En arribar, ens van rebre entusiàsticament la monitora, l'Ainhoa, i tres joves, la Mireia, l'Estel i la Marta. A continuació vam conèixer també a totes les altres i a en Abel, va ser un començament tranquil i agradable. Vam començar per presentar-nos entre tots, seguit de l'explicació de la temàtica d'aquell dia, anàvem a aprendre sobre les etapes de la vida de les dones. Al principi totes estàvem bastant tímides, escoltàvem, però no compartíem massa, però en venir l'Imma ens va animar per compartir anècdotes i canvis en el nostre físic, que eren similars per totes. Per aplicar les igualtats i diferències entre nosaltres vam fer dos jocs, un de més mogut que tenia com a objectiu ordenar-nos en fila segons la mida de diferents parts del nostre cos, l'alçada, les mans… Vam concloure la sessió quan vam crear parelles i, entre nosaltres, dibuixàvem les nostres siluetes a uns trossos de paper molt grans. 

En general, ens vam sentir integrades en el grup en tenir aquest contacte i, més tard, parlar amb l'Imma sobre el que havíem viscut. Tot i que sortíem molt felices d'allà i amb ganes de tornar, també vam tenir una experiència pròpia en veure cremar un contenidor accidentalment. Però vam sortir totes sanes gràcies a les habilitats de l'Ainhoa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada