dilluns, 17 d’abril del 2023

Una experiència nova

 

El passat 8 de març, el Lucas, La Sabrina i el Robert, anirem a Apadis.

Ens feia molta il·lusió, però al principi vam tenir una mica de vergonya, primer de tot vam conèixer a Ainhoa i a la noia que l'ajudava. Després vam estar esperant que arribis els usuaris, quan van arribar el primer que vam fer va ser conèixer-nos entre tots.

Després d'haver-nos presentat ens dividim en dos grups, d'una banda, hi havia la Sabrina amb l'ajudant de l'Ainhoa, i per l'altra banda hi havia el Lucas, el Robert i l'Ainhoa.

La Sabrina amb els usuaris van estar retallant fotos per a decorar el passadís d'Apadis. El Lucas i jo Robert, vam estar ajudant a retallar unes figures d'uns animals, després trituràvem unes c, per posteriorment posar la figura al foc i per dalt posar les ceres triturades i deixàvem que és fondre i en acabant quan estava sec quedava la figura de l'animal dels colors que posàvem. Finalment, ajudem a retallar unes lletres per a continuació envoltar-les amb unes cordes, que entre totes formaven la paraula "APADIS".

En resum, vam anar agafant confiança i ja no ens feia vergonya i això va fer que poguéssim gaudir molt de la tarda i que tinguem moltes ganes de tornar.

Anècdotes:
- Una de les coses que va passar va ser que l'Oriol li va preguntar al Lucas que si Robert era un noi o una noia, Lucas li va respondre que un noi, i l'usuari va dir que semblava una noia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada